banner



Coronacijfers Per Gemeente : Coronavirus in België: hoe hard is uw gemeente getroffen / Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober.

De data van dit dashboard zijn . Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober.

Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Coronavirus in België: hoe hard is uw gemeente getroffen
Coronavirus in België: hoe hard is uw gemeente getroffen from images3.persgroep.net
In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. Ook het dashboard per gemeente is aangepast en hier kan je per gemeente de ontwikkelingen in aantal besmettingen, ziekenhuisopnamen en overledenen zien per . 214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente . Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel.

Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of .

Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Ook het dashboard per gemeente is aangepast en hier kan je per gemeente de ontwikkelingen in aantal besmettingen, ziekenhuisopnamen en overledenen zien per . De data van dit dashboard zijn . Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. Dashboard met coronacijfers per gemeente. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel.

In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Dashboard met coronacijfers per gemeente. Check jouw gemeentede nul, dus geen enkele positieve covidtest, is vandaag. Met 6 nieuwe besmettingen ligt dat gemiddelde nu op 16 per .

Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Coronavirus in België: hoe hard is uw gemeente getroffen
Coronavirus in België: hoe hard is uw gemeente getroffen from images3.persgroep.net
Check jouw gemeentede nul, dus geen enkele positieve covidtest, is vandaag. Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. De data van dit dashboard zijn . Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Dashboard met coronacijfers per gemeente. De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel.

Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober.

Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Met 6 nieuwe besmettingen ligt dat gemiddelde nu op 16 per . Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Check jouw gemeentede nul, dus geen enkele positieve covidtest, is vandaag. De data van dit dashboard zijn . Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli.

Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Check jouw gemeentede nul, dus geen enkele positieve covidtest, is vandaag.

Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? Coronavirus in België in cijfers en grafieken: hoe staat
Coronavirus in België in cijfers en grafieken: hoe staat from images2.persgroep.net
De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Check jouw gemeentede nul, dus geen enkele positieve covidtest, is vandaag. 214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente .

Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente?

Dashboard met coronacijfers per gemeente. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. Check jouw gemeentede nul, dus geen enkele positieve covidtest, is vandaag. De data van dit dashboard zijn . Met 6 nieuwe besmettingen ligt dat gemiddelde nu op 16 per . De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen.

Coronacijfers Per Gemeente : Coronavirus in België: hoe hard is uw gemeente getroffen / Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober.. In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Dashboard met coronacijfers per gemeente. De data van dit dashboard zijn . Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag.

In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs coronacijfers. De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid.

0 Response to "Coronacijfers Per Gemeente : Coronavirus in België: hoe hard is uw gemeente getroffen / Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel